Verslag wedstrijd jeugd team 1, 21-03-2015

hierbij ff het verslag van de jeugdteam Aktief1 tegen Assen 3

om twee uur begon de wedstrijd precies.

de eerste partij ging Yorick onderuit met 3-1 erg jammer had meer ingezeten.

de tweede partij moest Marc die won zijn partij met veel inzet in een 5 zetter.

de derde partij moest Jurrien die verloor hem in een 4 setter erg jammer.

de dubbel ging super in 4 sets Jurrien en Marc waren oppermachtig.

de vijfde partij ging Yorick weer in de strijd na een 2-0 achterstand kwam Yorick erg sterk terug en trok de wedstrijd naar zich toe en won in vijf sets.

de zesde partij moest Jurrien die ging in vier sets onderuit maar strijd was er zeker.

de zevende partij moest Marc het was een zwaar bevochte winst voor Marc in vijf sets.

de achtste partij moest Jurrien die werd verloren in drie sets maar Jurrien heeft zich goed verweerd in alle partijen.

de negende partij werd erg spannend de stand was op dat moment 4-4
Yorick moest spelen na een partij van meer dan 25 min verloor Yorick net. het verlies viel hem zwaar maar gaf aan ze komen nog thuis bij ons.

de laatste partij was voor Marc die moest de eer redden voor aktief in een spannende vier sets werd de winst behaald voor Marc
Marc heeft alle drie partijen gewonnen dus top werk van Marc.

de eind stand werd bij deze 5-5

al bij al een top prestatie van ons 1e jeugd team.

op de ranking blijven ze op de 2e plaats staan .

trots op deze jongens.

dus mocht u volgende week zaterdag tijd hebben om het jeugd team aan te moedigen komt u dan naar de borg weg om half twee begint de wedstrijd

William