Verslag wedstrijd jeugd 2e team, 21-03-2015

Zaterdag ben ik even langsgewipt bij ttv Vinkhuizen om de verrichtingen van ons 2e jeugdteam te zien. Helaas had ik niet genoeg tijd om alle wedstrijden te volgen, maar wat ik zag was van goed niveau. En daarvoor heb je 2 goede teams nodig om een mooie spannende wedstrijd te krijgen. Daarom is het niet vreemd dat deze wedstrijd tegen Argus in 5-5 eindigde. Winnen of verliezen kon gisteren iedereen overkomen, maar met verlies gingen de spelers goed om. Laten we zeggen een mooi leermoment.

Er was alleen 1 speler die met 3x winst naar huis kon gaan en dat was Lesley Kraak. Met veel overtuiging was hij gisteren vooral goed om de ballen goed in de hoeken te plaatsen. En dat deed hij ook nog met krachtige slagen.

Robin Bos was gisteren wat minder gelukkig, want ondanks dat zijn backhand prima slagen produceerde, kwam de forehand gisteren niet zo goed uit de verf. Wel genoot ik als toeschouwer en trainer van het voetenwerk van Robin. Hij staat goed geveerd en beweegt goed achter de tafel. En hij heeft toch mooi weer een puntje weten te pakken. (toen ik er niet meer was!)

Ook Gerben Steringa van Vinkhuizen wist er eentje te pakken. Jammer dat de dubbel met Lesley net niet goed genoeg was. Jongens probeer elkaar een beetje te steunen bij goede en bij slechte slagen. Maak er een team van dan wordt het nog leuker! Nu vond ik jullie een beetje voor jezelf spelen en dat leverde mooie punten op, maar als team schoten jullie tekort.

Ik hoop dat ik volgende keer weer aanwezig kan zijn bij een wedstrijd. Toch leuk om elders je clubgenoten aan te moedigen. Als je de gelegenheid hebt kom dan ook eens onze jongens steunen.

Erik