Kersttoernooi 2011

Op vrijdagavond 23 december speelde de ttv Aktief haar jaarlijkse onderlinge wintertoernooi, dit jaar gedoopt als Kersttoernooi.

Deelname stond open voor alle leden, jong en oud maar ook ouders en andere "aanhang" waren nadrukkelijk uitgenodigd.

Die gaven daaraan graag gehoor. Met 28 deelnemers was de zaal meer dan goed gevuld.

Onder het genot van een gepast hapje, lees kerstkransje, en een gepast winterdrankje (warme chocolademelk) werden twee toernooionderdelen afgewerkt.

De eerste helft van de avond was voor de dubbelpartijen, waarin steeds een seniorspeler aan een juniorlid was gekoppeld.

De welverdiende prijzen waren, jammer voor de senioren, alleen voor de jeugd bedoeld.

In poule 1 waren Lars en Sophie Bouma de winnaars, in poule 2 Jacco en Wilmer Merk.

Zij ontvingen de speciaal gefabriceerde Kerst-Aktief-medaille. In de tweede helft van de avond werden er door de liefhebbers nog enkelpartijen gespeeld.

Met deze informele wedstrijdjes werd een gezellige, sportieve en geslaagde avond afgesloten die zeker voor herhaling vatbaar is.

Ga met de muis over de foto om een grotere afbeelding te zien.